2019 Yılı Resmi Tatil Günleri ve Bayram Tatilleri
Anasayfa 2019 Yılı Resmi Tatil Günleri ve Bayram Tatilleri

2019 Yılı Resmi Tatil Günleri ve Bayram Tatilleri

Koca bir yıl geride kaldı. Acısıyla, tatlısıyla, onlarca farklı olay, deneyim ve anıyla geride bıraktığımız 2018 yılı, seyahat severlerin fırsat buldukça yeni yerler keşfettiği, Türkiye ve yurt dışındaki rotalarda yakaladıkları uygun uçak biletlerini değerlendirip tatilin tadını çıkardıkları bir dönem oldu.

Seyahat severlerin 2019 yılından en büyük dileği tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi mümkün olduğunca çok seyahat edip, yeni rotalarda yeni yolculuklara çıkmak. Seyahat kültürünün her geçen yıl geliştiği ülkemizde uygun fiyatlı uçak bileti bulmak daha da kolaylaşıyor. Hava yolu şirketlerinin kampanyalarının yanı sıra Bilet11.com'un düzenlediği özel fırsatlar ve avantajlı fiyatlar en kısa tatil döneminde bile birçok kişinin yola çıkmasını teşvik ediyor.

Yeni yılda yeni rotalarda seyahat planı yapanların aklına ilk gelen konulardan biri de 2019 yılındaki resmi tatiller ve bayram günleri. Resmi tatil ve bayram günlerini hafta sonu tatili ile birleştirme fırsatını değerlendiren birçok kişi ekstradan birkaç günlük tatil olanağı yakalayabiliyor.

 

2019 Resmi Tatil Günleri ve Bayamlar

1. Ocak 2019 (Salı)

Yeni yılın ilk resmi tatil günü olan yılbaşı tatili 1 Ocak Salı gününe denk geliyor. 31 Aralık 2018 Pazartesi günü izin alarak, hafta sonuyla birlikte 4 günlük bir tatil imkanı var.

23 Nisan 2019 (Salı)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 2019 yılında salı gününe denk geliyor. 22 Nisan Pazartesi günü izin alarak hafta sonuyla birlikte 4 günlük bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz

1 Mayıs 2019 (Çarşamba)

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, 2019'da çarşamba günü kutlanacak. 1 Mayıs'ın hafta ortasına denk gelmesi kimileri için üzücü olsa da bu durumu iyi tarafından bakarak muhteşem bir tatil kaçamağına dönüştürebilirsiniz. Hafta sonundan başlayarak pazartesi ve salı günlerini dahil ederek 5 günlük dolu dolu bir tatil ya da çarşamba gününden başlayan pazartesi gününe kadar devam eden 5 tam günlük bir başka tatil fırsatı arasında seçim sizin.

19 Mayıs 2019 (Pazar)

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 2019'da pazar gününe denk geliyor. Pazar gününe denk gelen resmi tatiller birçok kişi için hayalkırıklığı olsa da 19 Mayıs'a özel tur fırsatlarına göz atabilirsiniz.

2019 Ramazan Bayramı Hangi Gün?

2019 Ramazan Bayramı (4-5-6 Haziran/Salı,Çarşamba,perşembe)

2019 yılında Ramazan Bayramı 4-5-6 Haziran tarihlerinde salı, çarşamba ve perşembe günlerine denk geliyor. Arefe günü ise 3 Haziran Pazartesi. Arefe günüyle birlikte haftanın 4 gününün tatil olduğu bu güzel fırsatı hafta sonu ve cuma gününü de ekleyip 9 günlük dev bir tatile dönüştürmek sizin elinizde.

Yazın ilk ayı olan haziranda yaza iyi bir başlangıç yapmak için muhteşem bir fırsat sunan Ramazan Bayramı döneminde ister deniz, kum, güneş isterseniz kültür turu yapma özgürlüğünüz var. 9 günün bir kısmını plajda bir kısmını müze, gastronomi ve tarihi alanlarda da geçirebilirsiniz. Ocak ayında planlayacağınız Ramazan Bayramı tatili ile Antalya, İzmir, Dalaman, Bodrum, Edremit, Şanlıurfa, Adana, Hatay, Trabzon gibi destinasyonlarda uygun fiyatlara gidiş-dönüş uçak bileti alarak tatil bütçenizin önemli bir yükünü dengeleme şansınız var.

15 Temmuz 2019 (Pazartesi)

15 Temmuz Şehit ve Gazileri Anma Günü 2019'da pazartesi günü resmi törenlerle çeşitli anma etkinliklerinin yapılacağı tatil günü. Hafta sonu ile birleştirildiğinde 3 günlük tatil olanağı sunan 15 Temmuz, yaz ortasında soluk almak için ideal.

2019 Kurban Bayramı Hangi Gün?
 

2019 Kurban Bayramı (11-12-13-14 Ağustos / Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba)

2019 yılı Kurban Bayramı 11-14 Ağustos tarihleri arasında pazar günü başlayıp çarşamba günü sona eriyor. 10 Ağustos Cumartesi günü arefe ile başlayan Kurban Bayramı, hafta sonu ile birleştirilen 5 tam günlük tatil anlamına geliyor.

Kurban Bayramı için şimdiden plan yapanların bir an önce harekete geçerek Bilet11.com'daki çok uygun fiyatlı uçak bileti seçeneklerini kaçırmamaları lazım. Kurban Bayramı döneminde Bilet11.com'da İstanbul-İzmir uçak biletleri 45 TL civarında. İstanbul çıkışlı Adana, Antalya, Gaziantep ve Hatay biletleri de çok uygun fiyata bulunabiliyor. Kurban Bayramı'nda yurt içi rotalarda yeni keşifler için şehir farkı gözetmeden uygun fiyatlı uçak bileti seçeneğine göre hareket edebilirsiniz.

30 Ağustos 2019 (Cuma)

30 Ağustos Zafer Bayramı cuma gününe denk geliyor. Hafta sonu ile birlikte 3 günlük tatil fırsatı yaratan bu bayram tatili yaz ayının son tatilini planlamak isteyenler için fırsat olabilir.

Ağustos'un son günlerinde Çeşme, Alaçatı, Foça, Seferihisar, Kuşadası, Bergama gibi rotalarda hem deniz sezonunu kapatıp hem de kültürel ve tarihi merkezleri ziyaret etmek için İzmir Uçak Bileti seçeneklerine göz atabilirsiniz.

29 Ekim 2019 (Salı)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı salı günü kutlanacak. Pazartesi günü izin alıp hafta sonu tatili ile birleştirildiğinde 4 günlük tatil fırsatı sunan bu dönemde yurt içi ya da yurt dışında keyifli bir tatil yaratabilirsiniz. Ekim ayı Ege ve Akdeniz'in keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz bir dönem. Yazın o kalabalık ve her yerin tıklım tıklım olduğu stres yaratan günlerinden uzak, sahil kasabalarının yerli halka kaldığı, tadına doyum olmayan bu dönemde birçok noktada hala denize girilebiliyor oluşu da avantaj. Antalya, İzmir, Bodrum, Marmaris, Datça gibi noktalara uçak bileti fırsatlarına bakarak, biletinizi şimdiden alırsanız gidiş dönüş 100 TL'ye bile uçak bileti bulma şansınız var.

 

3 Nisan 2019 Çarşamba 17:33:06

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.

6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit