Emirates İstanbul - Dubai uçuşlarına başlıyor
Anasayfa Emirates İstanbul - Dubai uçuşlarına başlıyor

Emirates İstanbul - Dubai uçuşlarına başlıyor

Beklenen İstanbul uçuşlarımızın 21 Aralık 2020, Pazartesi günü yeniden başlayacak olmasını müjdelemek isteriz.
 
Uçuş tarifemiz:
 
İstanbul Havalimanı'nda check-in işlemleri için yolcularınızın 4 saat önce hazır bulunmaları, 3 numaralı kapıdan havalimanına giriş yapmaları ve "N" kontuarından check-in'e yönelmeleri rica olunur.
 
İstanbul'un eklenmesiyle, Emirates uçuş ağını 90 destinasyona genişletiyor. Yolcularınız Dubai’de tek bir aktarmayla geniş evrensel ağımızdaki uçuş noktalarına güvenle ve kolaylıkla ulaşabilir olmasını sağlıyoruz.
 
Yolcularınız Dubai’ye Güvenle Seyahat Etsin Soğuk kış günlerinde güneşli plajları, kültürel miras etkinlikleri ve birinci sınıf konaklama ve eğlence tesisleriyle, Dubai her zaman popüler küresel şehirlerden biridir. Özellikle içinde bulunduğumuz şu Pandemi döneminde Dubai, ziyaretçilerine sağlık ve güvenliğini sağlamak amacıyla aldığı kapsamlı ve etkili tedbirler ile Dünya Seyahat ve Turizm Konseyinden (WTTC) Güvenli Seyahat damgası alan dünyanın ilk şehirlerinden biri olmuştur.
 
Uluslararası ziyaretçilerin Dubai’ye giriş koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıda yer alan adresi ziyaret ediniz:
 
https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid-19/dubai-travel-requirements/
 
Çoklu Risk İçeren Seyahat Sigortası bizden Tüm Emirates yolcuları havayolu sektöründe bir ilk olan, çoklu risk içeren seyahat sigortası ve COVID-19 teminatı sayesinde güvenle ve ekstra gönül rahatlığıyla seyahat edebilir. Bu teminat, 1 Aralık 2020 tarihinde veya sonrasında satın alınan tüm biletler için Emirates tarafından yolculara ücretsiz olarak sunulmaktadır. COVID-19 tıbbi teminatına ek olarak, Emirates’in bu hizmeti, diğer çoklu risk içeren seyahat sigortası ürünlerine benzer şekilde seyahat esnasındaki ferdi kazalar, kış sporları teminatı, kişisel eşyaların kaybı ve beklenmedik hava sahası kapanışları nedeniyle seyahatlerdeki aksaklıklar için koşulları, seyahat önerileri ve tavsiyeleri de içermektedir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.
 
Biletlerde Esneklik ve Güvence:
Emirates'in rezervasyon politikaları, yolcularına seyahat planlarında esneklik ve güven sunar. 31 Mart 2021 tarihinde veya öncesinde seyahat etmek üzere bir Emirates bileti satın alan yolcular, seyahat planlarını değiştirmek zorunda kalmaları durumunda cömert rezervasyon koşullarından ve seçeneklerinden yararlanabilmektedirler.Yolcular seyahat tarihlerini değiştirme veya bilet geçerlilik süresini iki yıl uzatma seçeneklerine sahiptir. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.
 
Havada ve Yerde Sağlık ve Emniyet
Emirates, seyahatlerinin her adımında yolcuların ve çalışanlarının gerek yerde gerekse havada güvenliklerini sağlamak amacıyla tüm yolculara maskeler, eldivenler, el dezenfektanı ve antibakteriyel mendiller içeren ücretsiz hijyen kitlerinin dağıtılması da dahil olmak üzere, kapsamlı bir dizi tedbiri uygulamaya koymuştur. Bu tedbirler ve her uçuşta sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki adresi ziyaret ediniz:
 
https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/
 
COVID-19 PCR Testi
Dubai'den kalkış öncesi COVID-19 PCR testi belgesine ihtiyaç duyan Emirates yolcuları, sadece bilet veya biniş kartlarını göstererek Dubai’deki kliniklerde özel fiyatlardan yararlanabilirler. 48 saat içinde sonuç veren evde veya ofiste uygulanan testlerde mevcuttur.
 
Daha fazla bilgi için: www.emirates.com/flytoDubai
 
STPC Uygulaması / Dubai Connect
Dubai üzerinden transit geçiş yapan yolculara ücretsiz otel konaklaması hizmeti olan Dubai Connect yeniden sunulmaya başlandı. Dubai Connect hizmeti bağlantı süresi 10 ila 24 saat arasında olan yolculara daha konforlu bir seyahat sunmayı amaçlamaktadır.
 
First ve Business yolcularımız
Otelin müsaitlik vermesi halinde havalimanı içinde bulunan ‘Dubai International Hotel’de misafir edileceklerdir.
 
Ekonomi yolcularımız
Bekleme süresini ‘Dubai Connect Lounge’da geçirebileceklerdir.
 
Dubai Connect hizmeti ile ilgili koşullar hakkında daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon ekibimizle irtabata geçiniz.
 
Dünya Genelinde Dinlenme Salonu Hizmetindeki Değişiklikler
Dubai Uluslararası Havalimanı, Yolcu salonu B’de bulunan Business Class Dinlenme Salonu geçici olarak değiştirilen hizmetlerle açıldı.
First Class, Business Class ve uygun Emirates Skywards müşterileri için giriş ücretsizdir. Yolcular ayrıca Dubai'deki dinlenme salonundan ücretli olarak da yararlanılabilmektedir. Mevcut uçuş ağı ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi alabilir, kalkış havalimanlarındaki dinlenme salonlarını buradan görebilirsiniz.
 
Emirates Havayolu

15 Aralık 2020 Salı 15:30:27

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.

6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit