New York Ve Londra'ya Qantas Havayollarından Direkt Uçuş
Anasayfa New York Ve Londra'ya Qantas Havayollarından Direkt Uçuş

New York Ve Londra'ya Qantas Havayollarından Direkt Uçuş

Avustralya’nın havayolu olan Qantas, hem Londra, hem de New York (JFK)-Sidney (SYD) arasında dünyanın ilk ticari aktarmasız uçuş hedefine bir adım daha yaklaşıyor. Havayolu, yolculardan ücret almadan bu rotalarda üç test uçuşu yapacağını bildirdi. Qantas, bu yıl Ekim, Kasım ve Aralık aylarında Boeing’in Seattle üretim hattından üç 787-9 Dreamliner uçağı almayı hedefliyor. Bu uçakların özellikle yolcu veya yük ağırlığı olmadan  Avustralya'ya teslimat yolculuğunu direkt yapabilmesine rağmen şirket Sidney’den Londra ve New York’a yolcuyla birlikte 19 saatlik aktarmasız uçuşu simule edecek. Yeni 787 Dreamliner uçağı teknik olarak bu ultra uzun mesafeli uçuşları yapacak menzile sahip olsa da, Qantas’ın bu özel test uçuşlarında mürettebat dahil azami sadece 40 kişi olacak.

 

Sizlerde Qantlas ile New York ve Londra'ya avantajlı fiyatlarla direkt uçmak için online-ucak-bileti.com'u ziyaret edebilir ya da online destek hattı 444 34 97'yi arayabilirsiniz.

 

 

26 Ağustos 2019 Pazartesi 14:16:20

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.

6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit