THY'nin Yeni Rotası
Anasayfa THY'nin Yeni Rotası

THY'nin Yeni Rotası

Bilal Ekşi twitter hesabı üzerinden müjdesini verdi.

Türk Hava Yolları, Meksika'ya ilk seferini bugün gerçekleştiriyor. İlk seferini ülkenin başkenti Mexico City'ye yapacak olan Türk Hava Yolları, Meksika’yı rotasına ekledi. Dünyanın bir çok ülkesine uçan milli hava yolumuz Türk Hava Yolları uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Milli gururumuz, Latin Amerika’nın ikinci büyük şehri ve Meksika’nın başkenti Mexico City ile Orta Amerika’nın en çok tercih edilen turizm merkezlerinden Cancun’a seferlerini gerçekleştirmeye başladı. İstanbul-Mexico City- Cancun-İstanbul seferlerine, 21 Ağustos 2019 tarihinden itibaren başlayarak haftanın 3 günü gerçekleştirilecek. Yeni açılacak hatlarla birlikte milli hava yolumuz Orta Amerika’nın en büyük ülkesi Meksika’yı rotasına ekleyerek daha büyük bir coğrafyaya bağlantı imkanı sunacak.

Meksika uçak biletlerine en uygun fiyatlarla ulaşmak için  444 34 97 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimize ulaşabilirsiniz.

23 Ağustos 2019 Cuma 17:13:45

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.

6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit