Uçak Bileti Fiyatları Düşüşe Geçti
Anasayfa Uçak Bileti Fiyatları Düşüşe Geçti

Uçak Bileti Fiyatları Düşüşe Geçti

Ünal Üstel Türkiye’ye gidecek turistlerin, tek girişli vizeyle hem Türkiye hem de KKTC’ye girmesinin sağlanacağını söyledi. Planlanan girişimler sonucunda 3. ülkelerden gelen turistlerden KKTC’nin de büyük bir pay alacağını düşündüklerini kaydetti. Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel bugün düzenlediği basın toplantısında, Bakanlık olarak yapılan çalışmaları, başlatılan girişimleri ve Türkiye Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşmesindeki mutabakatları anlattı. Ülkenin lokomotif sektörü olan turizmin uzun zamandan beri sıkıntılar içinde olduğunun bilindiğini dile getiren Üstel, ekip arkadaşlarıyla sıkıntılara çözüm bulmak ve turizmde yaşanan düşüşün önüne geçilmesi yönünde çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Çalışmalar sonucunda elde edilen verileri Üstel, sektör temsilcileriyle paylaştıklarını ifade ederek Ankara ziyaretinde Türkiye Turizm ve Kültür Bakanı Ersoy ile görüşerek yardım talep ettiklerini, bu görüşmenin ardından da ilgili bakanın KKTC’ye gelerek çalışmalar yaptıklarını söyledi. Üstel, Türkiye Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’ne gitmeyi bile zorlaştıran bilet fiyatları, turizmde yeterli bütçe olmayışından kaynaklı ülkenin tanıtımının yapılamamasını ve Güney komşunun tanıtımdaki engellemelerinin ülkeye olumsuz yansımalarını konuştuklarını; manevi ve maddi iş birliği talep ettiklerini söyledi.
 
En uygun fiyatlar ile uçak bileti satın almak için online-ucak-bileti.com'u ziyaret edebilir ya da online destek hattı 444 34 97 ile iletişime geçip işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

27 Ağustos 2019 Salı 13:41:56

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.

6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit