Ukrayna On İki Ay Boyunca Direkt Uçuş İstiyor
Anasayfa Ukrayna On İki Ay Boyunca Direkt Uçuş İstiyor

Ukrayna On İki Ay Boyunca Direkt Uçuş İstiyor

Ukrayna Antalya Konsolosu Viacheslav Khomenko, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin'e ziyarette bulundu. Ukrayna-Antalya arasında ticari ve ekonomik ilişkilerin konuşulduğu görüşmede, işbirliği imkânları ve yatırım fırsatlarını ele aldı. Ukrayna Konsolosu Viacheslav Khomenko'ya ATSO, Antalya ekonomisi ve yatırım imkânlarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Davut Çetin, ATSO olarak Ukrayna ile ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için katkı koymaya açık olduklarını kaydetti.

Görüşmenin başlangıcında Antalya ekonomisi üzerine bilgiler veren Davut Çetin, kentin tarım ve turizm ağırlıklı bir ekonomiye sahip olduğunu söyledi. Özellikle turizm açısından 2019'un Antalya için rekorlar yılı olduğunu söyleyen Başkan Davut Çetin, "Bu sene 16 milyonu aşan yabancı turistin kentimize gelmesini bekliyoruz. Turizm alanında kent olarak şehir destinasyonları ile değil ülke destinasyonları ile rekabet eder haldeyiz" şeklinde konuştu. Antalya'nın konuk ettiği 16 milyon turistin kente yalnızca deniz, kum ve güneş için gelmediğini de ifade eden Başkan Davut Çetin, Antalya'nın kültür, sağlık, spor ve kongre turizmlerinde de çok büyük talep gördüğünü sözlerine ekledi.

Ukrayna uçak biletlerini en uygun fiyatlar ile online-ucak-bileti.com' dan bulabilir veya online destek hattı 444 34 97'yi arayarak satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

26 Ağustos 2019 Pazartesi 11:37:34

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.

6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit